dijous, 7 de juny del 2018

4a Fira Esportiva del Solsonès


Per sisè any consecutiu, el seminari d'Educació Física del Solsonès dóna els seus fruits i organitza, com a cloenda de curs, una nova trobada esportiva amb tots els centres de la comarca. 

Aquest any, la Fira vol fer un pas endavant culminant el projecte que es va iniciar al 2013, mobilitzar tot l'alumnat de la comarca de 2n, 4t i 6è de primària a gaudir d'una jornada d'activitat física en l'entorn proper.

El proper dijous 7 de juny i de manera simultània, l'alumnat que acaba cicle inicial, mitjà i superior de primària de la comarca participarà a la IV FIRA ESPORTIVA DEL SOLSONÈS en tres escenaris diferents amb tres propòsits específics: places del casc antic (jocs populars i tradicionals amb 2n), zona esportiva municipal (jocs preesportius amb 4t) i els parcs de la Mina i Mare de la Font (activitats físiques a la natura amb 6è). Es tracta doncs d'un esdeveniment que pretén potenciar el gust per l'activitat física amb la implicació de tots els agents, sumant esforços centres educatius i entitats esportives, aprofitant les possibilitats que ens ofereix l'entorn de la capital de comarca.

Agraïm doncs, la participació i predisposició a organitzar un esdeveniment com aquest a: Escola Arrels, Escola el Vinyet, Escola Setelsis, Escola Vall de Lord, ZER del Solsonès, Institut de Sant Llorenç de Morunys, cicle formatiu conducció d'activitats físicoesportives en el medi natura d'Arrels II, Institut Francesc Ribalta, juntament amb el Consell Esportiu del Solsonès i el Pla Educatiu d'Entorn de Solsona.

Pendent de confirmar: Centre Excursionista del Solsonès, Club Tennis Solsona, Escola de Dansa, Taekwondo Solsona, Club Bàsquet Solsona, Futbol base Solsona Arrels, Club Bitlles Solsona, Futbol Sala Solsona, CardonaEvents 

L'activitat de 6è començarà amb una caminada des del pati de Setelsis a les 8.45h , la de 4t s'iniciarà a les 9.15h a la zona esportiva de Solsona, mentre que els de 2n es trobaran a la mateixa hora a la Plaça del Camp i els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'una oferta variada d'activitat física durant tot el matí. 426 participants distribuïts heterogèniament en 8 grups per cada cicle, 8 centres educatius, 10 entitats esportives, 40 dinamitzadors, 6 equipaments esportius 2 parcs amb espais naturals protegits, 7 places del casc antic, 25' d'activitat en cada estació, i moltes ganes de moure el cos i passar-ho bé durant 640'

Els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'un tast de fruita per fomentar els hàbits saludables, tant esportius com alimentaris, i a la vegada conèixer una varietat d'activitats esportives amb la possibilitat d'inscriure's el proper curs. Per aquest motiu, les entitats esportives participants aprofitaran per repartir material promocional a l'acabar la Fira (tríptics, flyers...).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada