diumenge, 18 d’octubre del 2015

Sessions pràctiques

Per tercer any consecutiu, el professorat d'educació física de la majoria de centres de la comarca porten a terme una activitat inclosa en el Pla de Formació, el seminari d'EF del Solsonès, amb el propòsit de compartir, intercanviar experiències i coordinar actuacions conjuntes en aquest àmbit. 

El resultat més evident d'aquest seminari ha estat l'organització de dos trobades esportives amb tots els alumnes de 2n de primària del Solsonès, entre els cursos 2012/14. 

Val a dir, que les diferents actuacions organitzades des d'aquest col·lectiu de docents compten també amb l'acompanyament i participació del Consell Esportiu del Solsonès.

Una de les novetats del seminari d'aquest any ha estat la potenciació de sessions pràctiques i vinculació amb les entitats properes (clubs i associacions esportives), amb l'objectiu de familiaritzar-se i conèixer millor diferents tipus d'activitats físiques per aplicar-les als centres. Es tracta doncs, d'establir estratègies de coordinació que permetin dissenyar activitats d’educació física conjuntament amb els centres, tot desenvolupant un coneixement compartit de bones pràctiques.

Durant la primera setmana de desembre s'ha portat a terme un primer bloc, amb dues sessions pràctiques, una de pàdel i l'altra de rocòdrom. Destacar la col·laboració del Club Tennis Solsona i del Centre excursionista del Solsonès, que gràcies als seus dinamitzadors Jorge Vargas i Xavier Alsina respectivament, han fet possible aquestes sessions de formació amb el professorat d'EF. Les properes propostes són esquí nòrdic, jocs malabars i expressió corporal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada