dimecres, 10 de juny del 2015

1a Fira Esportiva del Solsonès


Un any més, el seminari d'Educació Física del Solsonès dóna els seus fruits i organitza, com a cloenda de curs, una nova trobada esportiva amb tots els centres de la comarca. La tercera edició però, serà diferent a les anteriors ja que dóna un pas endavant amb el propòsit d'establir les bases d'un esdeveniment que pretén potenciar el gust per l'activitat física amb la implicació de tots els agents de la comarca.

És per aquest motiu que hem creat un treball en xarxa entre centres educatius i entitats esportives de la comarca, sumant esforços i fusionant un nou producte amb el nom de "FIRA ESPORTIVA DEL SOLSONÈS". Agraïm doncs, la participació i predisposició a organitzar un esdeveniment com aquest a: Escola Arrels, Escola el Vinyet, Escola Setelsis, Escola Vall de Lord, ZER del Solsonès, Secció d'Institut de Sant Llorenç de Morunys, Centre Excursionista del Solsonès, Club Tennis Solsona, Escola de Dansa, Taekwondo Solsona, Club Bàsquet Solsona, Futbol base Solsona Arrels, Club Bitlles Solsona i Futbol Sala Solsona, juntament amb el Consell Esportiu del Solsonès i el Pla Educatiu d'Entorn de Solsona.

El divendres 12 de juny és la data escollida per batejar la I Fira Esportiva del Solsonès amb els alumnes de 4t curs de cicle mitjà de tot el Solsonès. L'activitat començarà a les 9.15h a la zona esportiva de Solsona i els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'una oferta variada d'activitat física durant tot el matí. 150 participants distribuïts heterogèniament en 8 grups, 6 centres educatius, 8 entitats esportives, 22 dinamitzadors, 6 equipaments esportius, 25' d'activitat en cada estació, i moltes ganes de moure el cos i passar-ho bé durant 200'.

Per veure la previsió de la meteo clica aquí


Plànol de situació


Quadre de rotacions




Crònica post
 Crònic I Fira Esportiva del Solsonès

Enllaç a l'àlbum fotos de la primera Fira esportiva del Solsonès


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada