dilluns, 16 de desembre del 2013

Presentació curs 2013-14

Us donem la benvinguda a la segona edició del seminari d'EF del Solsonès.
Valorant l'experiència del curs passat i aprofitant les ganes de compartir inquietuds dels docents d'Educació Física del Solsonès, es dóna forma al seminari amb el propòsit de convertir-se en un espai de trobada que permeti l'intercanvi d'experiències, la formació permanent i l'organització d'activitats conjuntes a nivell comarcal, incloses o no en el PCEE.
Aquest ha estat un bon moment per crear una imatge que identifiqués el seminari i que a partir d'ara s'inclourà en els documents que es generin.







Pel que fa a les novetats d'aquest curs, destaquem la programació de dues sessions pràctiques per contextualitzar d'una manera més vivenciada els continguts treballats durant el seminari: indicadors d'avaluació de les HMB i treball cooperatiu per desenvolupar els esports col·lectius. Amb el propòsit de compartir recursos, es planteja recollir aquelles activitats estrella, que cada docent ha provat i sap que funcionen, i publicar-les en l'apartat d'experiències sota el títol del "nostre bagul".
La cloenda del seminari mantindrà el mateix format de trobada esportiva amb els alumnes de 2n curs de CI  i on els centres de secundària aporten monitoram per l'organització de l'acte i el Consell Esportiu del Solsonès col·labora amb la logística i organització conjunta de la trobada. Per veure un recull d'imatges de la trobada del curs passat podeu clicar el següent enllaç.

Proposta de calendari

  • .12-11-13:  Presentació
  • 25-11-12:  1ª sessió
  • 02-12-13:  2ª sessió
  • 20-01-14:  3ª sessió
  • 17-02-14:  4ª sessió
  • ...
  • 13-06-14: Trobada esportiva
La resta de sessions s'aniran concretant un cop els centres tinguin el calendari del claustres i per facilitat la coordinació, s'ha creat un calendari gmail compartit per confirmar les sessions. L'horari establert és de les 18h a les 20h



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada